Konferanse 2021

I 1904 ble Kunsthistorisk Forening etablert til ære for Norges første professor i kunsthistorie, Lorentz Dietrichson. Siden den gang har foreningen stort sett vært et møtested for kunsthistorikere rundt Oslo. I et forsøk på å inkludere hele Norges kunsthistorikermiljø arrangerte vi i 2018 vår første nasjonale konferanse.

Nå ønsker vi å gjenta suksessen med Kunsthistorisk Forenings andre konferanse, som vil bli en to-dagers konferanse fredag 29. og lørdag 30. oktober 2021.

Som sist håper vi kunsthistorikere fra flere felt (akademia, museer og gallerier, auksjonshus, kulturminnesektoren osv.) fra hele Norge vil delta, både med presentasjoner og som tilhørere.

Det er ingen avgrensninger eller rammer for tematikk og metode på innlegg. Alle forslag som presenterer nyere, upublisert forskning er velkomne.
Abstracts skal være på 300 ord, og selve presentasjonen på 20 minutter.
En komite vil vurdere de innsendte bidragene.

Frist for innsendelse er til 1. juni 2021, og svar sendes fra oss innen 1. juli 2021.

Informasjon om påmelding og pris kommer senere,
men sett av datoen allerede nå!

Abstracts eller spørsmål sendes til info@kunsthistoriskforening.no