top of page

Innsendingsfrist: 3. mars

|

konferanse2018@kunsthistoriskforening.no

Kunsthistorisk Forenings konferanse 2018: call for paper

Er det mulig å samle den norske kunsthistorikerstanden en dag i året? Vi gjør et forsøk.Denne første konferansen har ikke noe overordet tema eller avgrensninger. Alle forslag som presenterer nyere, upublisert forskning er velkomne.

Registreringen er lukket
Se andre eventer

Tid og sted

Innsendingsfrist: 3. mars

konferanse2018@kunsthistoriskforening.no

Om eventen

Kunsthistorisk Forenings konferanse 2018: call for paper

Er det mulig å samle den norske kunsthistorikerstanden en dag i året? Vi gjør et forsøk.

I 1904 ble Kunsthistorisk Forening etablert til ære for Norges første professor i kunsthistorie, Lorentz Dietrichson. Siden den gang har foreningen stort sett vært et møtested for kunsthistorikere rundt Oslo. Men nå utvider vi horisonten: 29. september 2018 arrangerer vi vår første konferanse. Vi håper kunsthistorikere fra hele Norge, og fra flere felter (akademia, museer og gallerier, auksjonshus, kulturminnesektoren osv.), vil delta. Konferansen avsluttes med en mottagelse og middag for alle deltagere. Informasjon om påmelding og pris kommer senere, men sett av datoen nå!

Denne første konferansen har ikke noe overordet tema eller avgrensninger. Alle forslag som presenterer nyere, upublisert forskning er velkomne. Målet er å vise bredden i det kunsthistoriske feltet i Norge i 2018 når det gjelder tematikker, metoder og teorier. Abstracts skal være på 300 ord, og selve presentasjonen på 20 minutter. En komite vil vurdere de innsendte bidragene.

Frist for innsendelse av abstract er 3. april 2018, svar sendes fra oss innen 1. juni 2018.

Abstracts og evt. spørsmål kan sendes til konferanse2018@kunsthistoriskforening.no

Dele denne eventen

bottom of page